Захопливі серіали німецькою для різних рівнів навчання

Kommissar Rex-min сериал на немецкомВикористовувати улюблені серіали для вивчення німецької мови – це можливість переглянути ще раз цікаві моменти та отримати нові знання. Якщо ж ви їх ще не дивилися, то ви, напевно, зможете вибрати один з них для перегляду оригінальною мовою з субтитрами або без.

Популярні серіали німецькою

Перегляд серіалів без перекладу дозволяє покращити сприйняття німецької на слух, збагатити словниковий запас та навчитись спілкуватися. Дуже важливо правильно вибрати серіал, адже яскрава картинка, що запам’ятовується, допоможе краще сприйняти нові слова та речення.

У Німеччині досить популярними є такі серіали:

  • «Dark» (Темрява). Серіал у містичному стилі, дії в якому відбуваються у невеликому німецькому містечку. Складність кінострічки – середньо-просунута.
  • «Tarot» (Місце злочину). Кримінальний серіал, дії в якому відбуваються у різних містах Німеччини. Складність серіалу для учнів – середня.
  • «Der Bergdoktor» (Лікар з гір). Ідеальний для любителів медичної тематики. Прості фрази підійдуть для початкового рівня навчання.
  • «Weissensee» (Вайсензеї). Історичний серіал, події якого відбуваються у Східному Берліні 80-х років минулого сторіччя. Складність сприйняття – середня.
  • «Kommissar Rex» (Коміссар Рекс). Кримінальний серіал, в центрі якого стоїть поліцейський пес на прізвисько Рекс. Рівень складності – початково-середній.
  • «Babylon Berlin» (Вавілон Берлін). У серіалі показано атмосферу 20-х років минулого століття. За рівнем складності кінострічку можна віднести до середньо-просунутого.
  • «Deutschland 83» (Німеччина 83). Гостросюжетний серіал про шпигуна, що працює під прикриттям. За складністю можна зарахувати до середнього рівня.

Спочатку при перегляді серіалів включайте субтитри рідною мовою – так ви зможете зрозуміти сюжет та фрази героїв. Якщо вимова нечітка, тоді можна використовувати субтитри німецькою та рідної мови. Так ви зможете натренувати слух на вимову окремих слів та фраз.

Для покращення розмовної мови повторюйте діалоги героїв. Це дозволить запам’ятати потрібну інтонацію у вимові. І, звісно, значно збільшиться словниковий запас. Нові слова та фрази рекомендується виписувати та використовувати.

Загалом, починати перегляд німецьких серіалів мовою оригіналу слід із найпростішого. Після того, як з’явиться впевненість у розпізнаванні мови, можна переходити до складніших творів кінематографу.

Готові вивчати
німецьку мову?

Записуйтесь на пробний урок
та переконайтесь, що німецька з «Аурою» – це легко

Записатися