Як обрати для себе правильний формат вивчення німецької мови?

как выбрать флрмат обучения 2-minВирішити вивчати німецьку мову – це перший крок. Далі потрібно визначитися з форматом навчання, який залежатиме від поставлених цілей та способу сприйняття інформації учнем. Розглянемо усі можливі варіанти, які існують у нашій онлайн-школі німецької мови Aura.

Як можна отримувати знання?

В цілому, всі існуючі варіанти навчання зводяться до групових та індивідуальних занять, які можна комбінувати на розсуд учнів. Для кого підходить певний варіант:

  • Групові заняття. Здобуття знань у такий спосіб підходить для екстравертів і охочих знайти однодумців. Також групові заняття є ідеальними для любителів чіткого графіка. Додатково, навчання у групі допоможе заощадити кошти.
  • Курси по рівням. Студент може вибрати курс навчання відповідно до свого досвіду або його відсутності. Наприклад, курс початкового рівня А1 чи середнього рівня В1.
  • Міні-група. Навчання у такому форматі відбувається серед невеликої групи студентів. Це чудова можливість попрактикуватися в розмовній мові та підтягнути граматику.
  • Розмовний клуб. Зручний формат для тих, хто бажає поринути у практику розмовної мови та знайти для цієї мети партнера.
  • Індивідуальні уроки. Такі уроки підходять тим, кому потрібний гнучкий графік та індивідуальний темп роботи. На учня передбачається один викладач, який допомагає опрацювати вимову або підтягнути граматику до необхідного рівня.
  • Корпоративне навчання. Можливі різні варіанти навчання для бізнесу – у груповому чи індивідуальному форматі. Також є вузькоспеціалізований напрямок для міжнародних підприємців, кадастрових агенцій та аутсорсингових компаній.

Докладніше вивчити варіанти навчання можна на сайті нашої школи. Щоб підібрати вчителя та формат навчання, варто відразу записатися на пробний урок.

Готові вивчати
німецьку мову?

Записуйтесь на пробний урок
та переконайтесь, що німецька з «Аурою» – це легко

Записатися