Які ігри можна використовувати для вивчення німецької мови?

spielerisch lernen 2-min

Одним зі способів вивчити будь-яку мову є гра. Сьогодні у світі існує безліч усних та письмових ігор для навчання. Давайте розглянемо, які ігри німецькою можна використовувати для поповнення словникового запасу, вивчення правил та розмовної мови.

Подорож, робота або переїзд до Німеччини неможливий без мінімального знання мови на рівні А1. Лише так ви зможете пояснити жителям, що ви хочете, подати документи в державні установи або сходити в супермаркет. А підвищення рівня володіння німецькою мовою відкриває набагато більше дверей та можливостей. Якщо ви хочете покращити свою німецьку, для початку пройдіть наш простий інтерактивний тест.

Гра для запам’ятовування артиклів іменників

Якщо вам ніяк не дається запам’ятовування артиклів, тоді зіграйте в гру «Der-Die-Das». Це цікавий спосіб не тільки запам’ятати артиклі, а й вивчити велику кількість нових слів.

У грі є поділ за рівнями, що дуже зручно для початківців. Ви можете обрати той, який відповідає вашим знанням.

Запам’ятовуємо неправильні дієслова

У німецькій мові існує велика таблиця неправильних дієслів, які не піддаються жодним правилам відмінювання. Їх потрібно просто вивчити. Якщо ви хочете зробити це легко, тоді розпочніть захоплюючу гру «Неправильні дієслова».

Як використовувати кросворди для навчання?

Кросворди – це чудовий спосіб розширити свій словниковий запас в ігровій формі. З їхньою допомогою ви навчитеся розуміти нюанси пояснень тих чи інших німецьких слів, а також вивчите їхні синоніми. Розгадувати кросворди можна наодинці або разом із другом, який теж вивчає німецьку.

spielerisch lernen 3-min

Як допомагають дитячі ігри у вивченні німецької мови?

Сьогодні існує безліч електронних ігор для дітей, які можна завантажити на смартфон та вивчати німецьку мову в ігровій формі. Такі додатки прості і в них легко розібратися.

Однією з неоднозначних ігор, у якій присутня велика кількість лексики на різну тематику, є «My Child Lebensborn». Це гра про німецьку дитину в повоєнні часи та її виховання в прийомній сім’ї. Вона розкриває соціальні питання та за деякими думками вважається важкуватою для дітей. Але для дорослих її можна використовувати.

Крім онлайн-ігор у навчанні можна використовувати найпростіші з реального життя. Наприклад, захоплива усна гра на двох або трьох людей – це вимова назв міст. Їх потрібно називати німецькою мовою. Замість міст можна використовувати будь-які інші слова, наприклад, фрукти або продукти харчування з супермаркету.

Хочете швидко вивчити німецьку з нуля до рівня А1? Записуйтеся в онлайн-школу Аура, де вам підберуть найбільш підходящу форму навчання.

Готові вивчати
німецьку мову?

Записуйтесь на пробний урок
та переконайтесь, що німецька з «Аурою» – це легко

Записатися