Популярні музичні виконавці Німеччини або вчимо німецьку з піснями

German singers 2-min

Rammstein і Scorpions не єдині німецькі виконавці, хоча завдяки їм німецьку музику знає весь світ. У Німеччині естрада рясніє талантами в найрізноманітніших жанрах. Часто пісні містять унікальні конструкції речень, які можна використовувати для вивчення німецької на початковому етапі. Які виконавці підійдуть для навчання – читайте в нашій добірці.

Розуміти текст пісень можливо після закінчення початкового курсу А1, на який легко записатися в онлайн-школі Аура. Якщо ви хочете почати навчання, час дізнатися свій рівень за допомогою невеликого тесту

Helene Fischer

Хелена Фішер сьогодні найпопулярніша співачка в Німеччині. Це при тому, що вона не є корінною німкенею, а переїхала зі своїми батьками в шкільному віці. З дитинства дівчинці подобалося співати, тому вона закінчила музичну школу. Її мати повністю підтримувала захоплення доньки, тому одного разу відправила запис пісень Гелени до студії звукозапису. Дівчині було 19 років, коли її помітив продюсер Уве Кантак. Так на сцені з’явилася Гелена Фішер.

Співачка по-особливому ставиться до Різдва, у неї в альбомах понад 20 пісень цієї тематики. У репертуарі Фішер є власні пісні, а також старовинні.

Namika

Справжнє ім’я співачки Hanan Namdi. Наміка має мароккансько-німецьке походження. Народилася у Франкфурті. Сьогодні є популярною німецькою виконавицею.

Твори Наміки виконані в стилі німецького хіп-хопу з вкрапленнями попмузики. Під запальну танцювальну мелодію її пісень танцюють, подорожують, займаються спортом. Красиві ритми та мелодійні переливи німецької неможливо сплутати з іншими виконавцями. Найпопулярнішою піснею, з якої почалася кар’єра Намікі, вважається “Lieblingsmensch“.

Schwesta Ewa

Німецька співачка польського походження. Її справжнє ім’я Єва Маланда. У долі співачки було безліч неприємних моментів. Коли вона стала дорослою, відкрила свій бар. Єву звинувачували в занятті нелегальним бізнесом із залученням нічних метеликів до роботи. Це позначилося на її творчості.

У 2015 році дебютував перший альбом “Kurwa“. У його піснях червоною ниткою пройшли щоденні тяготи жінок легкої поведінки. Останній альбом Єви – “Awanta“.

Wincent Weiss

Молодий німецький співак, який за свою десятирічну кар’єру отримав чимало нагород. Його сингл “An Wunder” увійшов до 20-ки найкращих за версією German Singles Chart. До 2024 року випустив два альбоми та понад десяток синглів.

Пісні в його виконанні вирізняються мелодійністю і показують, на що здатна німецька мова. Тематика його треків – вічні цінності любові та дружби.

Bushido

Німецький співак арабського походження. Його справжнє ім’я Аніс Мохаммед Юсеф Ферчічі, псевдонім Bushido він узяв з японської мови. Перші роботи Бушідо вийшли 1998 року спільно з King Orgasmus One і Vader. Співак із самого початку своєї кар’єри обрав стиль ганста-репу. І якщо деякі перші альбоми Бушідо через свою тематику могли потрапити до списку заборонених, то нові ставали найбільш продаваними в Європі.

Загалом, Бушидо досить неоднозначна особистість. Він не переймається думкою довкілля, про що свідчать постійні скандали та виписані штрафи. Його пісні приваблюють “поганих хлопців”. Тож якщо ви хочете відчути культуру вулиць Берліна, тоді варто вивчити пару пісень Бушидо.

Felix Jaehn

Молодий німецький музикант, який працює в стилі tropical house. Попри молодий вік, має безліч колаборацій із відомими сучасними німецькими виконавцями. Його ремікси входять до європейських чартів.

Кожен проєкт, у якому бере участь Фелікс, наповнений сенсом і новими почуттями. Тому його відкритість так приваблює шанувальників.

Вивчаючи творчість німецьких співаків і співачок, можна підвищити рівень німецької та поліпшити навички розмовної мови. У нашій школі ви можете почати навчання з початкового А1 або вибрати більш відповідний курс для вирішення поставлених завдань.

Готові вивчати
німецьку мову?

Записуйтесь на пробний урок
та переконайтесь, що німецька з «Аурою» – це легко

Записатися