Групові курси німецької мови в онлайн-школі Aura

Gruppen-Deutschkurse 2-min

Перший крок до успіху у здобутті знань – це обрати правильного викладача. В онлайн-школі Аура працюють професійні викладачі з великим стажем роботи, а також носії мови. Додатково для уроків розроблені цікаві інтерактивні вправи, що підвищують інтерес до навчання. З онлайн-школою Аура ви можете як почати навчання з нуля, так й вивчати його з будь-якого рівня.

Груповий формат чи індивідуальні заняття: що вибрати?

У нашій школі студент може вибрати на будь-якому рівні один із форматів навчання– індивідуальний чи груповий. Остаточний вибір залежатиме від поставленої мети. Наприклад, якщо необхідно збільшити інтенсивність занять або вивчити певну тему, яку не дають на групових заняттях, має сенс навчатися індивідуально. В решті випадків варто обирати групові курси німецької мови. Переваги такого формату навчання:

  • постійне спілкування з викладачем та однокурсниками, що дозволяє більше практикувати розмовну мову;
  • рівномірне навчання з усіх напрямків: аудіювання, читання, письмо, говоріння;
  • доступна вартість, порівняно з індивідуальними уроками;
  • чіткий план отримання знань, можливість роботи з різними методиками для кращого засвоєння інформації.

Які онлайн курси пропонує школа німецької Аура?

Швидке та ефективне навчання без участі у процесі досвідченого викладача може бути складним. Вся справа в чітко побудованій програмі, де учням пропонують отримувати знання від найпростішого до складнішого. Онлайн-школа Аура проводить групові заняття з різноманітними методиками навчання, які сприяють гарному запам’ятовуванню граматичних правил та слів. Наприкінці кожної теми та курсу відбувається обов’язкове тестування для перевірки знань студентів.

Студент може записатися на такі курси:

1. Рівень A1

Це початковий рівень для новачків, які навчаються із нуля. Складається з двох підрівнів:

  • А1.1. Підходить для тих, хто тільки робить перші кроки німецькою мовою. На цьому курсі навчають правильному читанню та вимові звуків, а також дають невеликий словниковий запас. Наприкінці занять студент уміє читати прості речення та знає назви більшості навколишніх предметів.
  • А1.2. На цей курс можна записатись, якщо є невеликі знання з минулого. Наприклад, після вивчення німецької у школі чи з репетитором. На цьому курсі студенти вивчають професії, можливість вести телефонні розмови, вільно пересуватися містом. Також курс допоможе відправити заявку на участь у програмі обміну Au-Pair або отримати візу нареченої. Після закінчення лексичний запас збільшиться до 1000 слів.

2. Рівень А2

Це базовий курс, після якого студент може претендувати на просту роботу або здобувати освіту. Ділиться на два підкурси:

  • А2.1. Після проходження курсу студент зможе легко адаптуватися в німецькомовному суспільстві або переїхати до Німеччини. На цьому етапі в навчання входять такі теми, як здоров’я, свята, про сім’ю, місце проживання, замовлення в ресторані. Також надається інформація про шкільну систему Німеччини. З’являється можливість сприйняття простих текстів на слух. Для тих, кому потрібно скласти іспит Goethe-Zertifikat, також потрібно починати з цього рівня.
  • А2.2. На цьому рівні з’являється навичка вільного спілкування на знайомі теми. Наприклад, словниковий запас до 2000 слів дозволяє розуміти голосові повідомлення або легко спілкуватися з робочих питань з колегами. Також після навчання з’являться знання про банківську систему та лексичний запас на цю тему.

3. Рівень В1

Це середній рівень, що передбачає вільне володіння діловою мовою, яка є актуальною для успішного працевлаштування. На рівні В1 є два підрівні:

  • В1.1. Після проходження рівня студент може легко розповідати про музичні уподобання, улюблені фільми. Також на курсі вивчаються правила складання резюме, що дозволить дізнатися про важливі нюанси його самостійного написання. Загалом на курсі поглиблено проходять теми, пов’язані з бізнесом, роботою, спілкуванням з клієнтом та персоналом, написанням скарг та реакцією на різні робочі ситуації.
  • В1.2. На курсі вивчаються різні вузькоспеціалізовані тематики, наприклад, цифрові медіа та діджиталізація, електронна техніка. В рамках курсу вивчаються деякі тонкощі німецької культури. Також є навчання у напрямі історичних подій для можливості дискутувати чи обговорювати цю тему.

4. Рівень В2

Навчаючись на рівні В2, студент розширює свій словниковий запас та отримує можливість вступити до ВНЗ Німеччини або отримати керівну посаду в компанії. Також на курсі йде обов’язкова підготовка до здачі Goethe-Zertifikat В2.

Підкурси рівня:

  • В2.1. Великий словниковий запас цього рівня дозволяє почати вести блог німецькою мовою. Також можна розуміти складні теми передач та репортажів. Розширюється перелік тем для книжок – студент може сприймати літературу середньої складності. Додатково з’являється впевненість при висловленні особливої думки, адже її можна ретельно обґрунтувати.
  • В2.2. На цьому рівні студент може вільно спілкуватися з носіями німецької мови з різних тематичних напрямків. Також легко сприймаються практично будь-які фільми на слух. Лексичний запас рівня дозволяє прослуховувати складні доповіді та детальні розмови на професійну тематику.

Gruppen-Deutschkurse 3-min

Переваги навчання німецької мови у школі Аура

Вибираючи групові курси німецької мови онлайн у школі Аура, студент отримує велику кількість плюсів. Розглянемо їх:

  • Економія. Онлайн формат має на увазі можливість вивчати німецьку мову в будь-якому місці і в будь-який час, що підвищує продуктивність. А заняття у групах мають на увазі фінансову економію, бо вони значно дешевші за індивідуальні.
  • Зручність. Щоб розпочати заняття, студенту не потрібні книги чи прибуття у певне місце. Достатньо мати гаджет із стабільним інтернетом.
  • Матеріали. В особистому кабінеті студента завжди у доступі навчальні матеріали, які можна використовувати у будь-який час.
  • Офіційність. Заняття німецькою онлайн у нашій школі дозволить підготуватися до складання міжнародного іспиту Goethe-Zertifikat B2, а також отримати сертифікат про навчання.

Якщо вас цікавить німецька мова та групові заняття в онлайн-форматі, пройдіть наш простий інтерактивний тест. Він дозволить визначити рівень ваших знань та вибрати відповідний курс.

Готові вивчати
німецьку мову?

Записуйтесь на пробний урок
та переконайтесь, що німецька з «Аурою» – це легко

Записатися